Kunst in de Kelder houdt het midden tussen een galerie met steeds wisselende exposities van verschillende kunstenaars, een kunstwinkel met bijzondere kunst- en/of gebruiksvoorwerpen en een ontmoetingsplek voor iedereen met een 'kunsthart'. Daarnaast kan de kelder worden gehuurd voor besloten bijeenkomsten en workshop!


Kunstcommissie
De kunstwerken die worden geëxposeerd in Kunst in de Kelder worden zorgvuldig geselecteerd door een kunstcommissie, waarin nauw betrokken personen, al of niet met een (professionele) kunstachtergrond, maar in elk geval met een passie voor kunst, zitting hebben. De geselecteerde kunstwerken worden gedurende bepaalde tijd in de kelder tentoongesteld, maar blijven ook daarna, mits onverkocht, online toegankelijk via onze digitale galerie annex webshop.


De webshop wordt momenteel ingericht en zal binnenkort worden opengesteld via deze website. Ondertussen ben je uiteraard van harte welkom bij Kunst in Kelder, in het souterrain van de Bilthovense Boekhandel!

Hiernaast staan alvast de namen van enkele exposerende kunstenaars van wie momenteel werk te vinden is in de kelder. Door op hun namen te klikken kun je lezen over onder meer hun achtergrond en passie. Binnenkort zijn alle kunstwerken ook online in de digitale galerie annex webshop te zien.