De cursisten van Studio Dioni uit Bilthoven exposeren ieder jaar aan het einde van het cursusseizoen hun mooiste werken. Dit jaar vindt deze expositie plaats bij galerie KunstindeKelder onder het thema ‘Groeten uit…’.

Christine van den Wijngaart Markt in de Provence kopieBeeldend kunstenaar Dioni ten Busschen geeft reeds 5 jaar schildercursussen en masterclasses. Inmiddels heeft zij ruim 40 cursisten in haar studio, waardoor haar studioruimte te beperkt is geworden voor een slotexpositie. De keuze is gemaakt om uit te wijken naar galerie KunstindeKelder.

Het thema van de afsluitende expositie is ‘Groeten uit…’. Een thema waar vrijwel iedere cursist mee uit de voeten kon. Iedereen heeft een er geheel eigen interpretatie aan gegeven op basis van belangrijke plekken of herinneringen. De expositie is dan ook een prachtig overzicht van zeer diverse werken geworden.

 

Officiële opening
De overzichtsexpositie ‘Groeten uit…’ wordt vrijdag 14 juni 2019 om 16.30 uur officieel geopend door de Bilthovense wethouder van onderwijs Madeleine Bakker.
Het geheel zal worden opgeluisterd door Doon van de Ven en Chris de Boer van Double Acoustic uit Den Dolder. 

U bent van harte welkom om de expositie te komen bewonderen. Lukt het u niet om bij de opening aanwezig te zijn; de expositie loopt t/m 29 juni 2019. De openingstijden galerie KunstindeKelder zijn donderdag, vrijdag en zaterdag van 12.00 tot 17.00 uur.

 

De werken
Om alvast een idee te krijgen, kunt u de werken van de expositie online bekijken. We hebben alle kunstwerken in deze galerie gezet.